Olika falla livets lotter......

Maken får åka in och hämta "min" nya bil och syrran med assistent är på väg till Ullared för att shoppa loss. Själv sitter jag på jobbet, "fjättrad" vid telefonen hela dagen.
Men jag är inte bitter.......
Kan ju faktiskt titta in till second hand då jag åker hem idag, där kanske det finns "världens fynd" och i matlådan på värmning i micron (as we speak) puttrar kalopsen.
Erbjöd sonen att få en låda med samma innehåll, som han genast tackade ja till och förmodligen kommer för att hämta inom det snaraste.
Maken var väl inte fullt så entusiastisk över dagens meny, men han kanske väljer att äta ute, i sta'n då han hämtar bilen. Vilket innebär att jag i så fall kan njuta av samma rätt även imorron......
Om det var en lugn dag igår, så har det varit änna tvärtom idag. Telefonen har ringt desto mer, på förmiddagen i alla fall och en hel del "udda" mail att ta hand om därtill som "grädde på moset".
Apropå mail, så hade ett långt sådant anlänt till min e-post medan jag sov, vilket jag fick se tidigt i morse. Det var en som hittat min fars hemsida (www.perowestman.se) och barnfödd som hon var i Skövde, uppskattade hon den mycket. Sen hade det kommit ytterligare ett (från samma person) då hon senare även hittat min blogg och sa sig gilla den också.  
Lite kul med sådana överraskningar och jodå, det tar sig..... numera brukar mellan trettio-fyrtio personer vara inne och läsa varje dag.
Nu är det bara två timmar kvar av arbetsdagen, sen står det second hand och tevetidningsinköp på agendan, innan jag får träffa nya bilen.
.....om inte maken tittar in här på sin hemväg från sta'n.
Efter inköpsstopp har jag nu landat här hemma och sagt välkommen till nya bilen. Men då det var nästan helt mörkt, får väl den närmare bekantskapen dröja lite. Tar väl gamla SAAB:en till jobbet några dagar framöver.
Maken kan få läsa instruktioner och testa, sen berätta hur det funkar på ett pedagogiskt sätt (hmmm..) för mig.
I mina öron låter det som en bra plan och Inga höll med direkt.
Sen hade han hittat fläsk med löksås i sta'n, så jag får kalops imorron också. Alla nöjda sålångt......
 
Sonens portion i väntan på hämtning.....
 
Solen passade på....medan jag var inne på second hand.
 
Välkommen till Fagersanna....vi får bekanta oss närmare om några dagar.
 
"Jag vill också flytta till Fagersanna", sa han och bor nu på spisens fläkthylla.
 
I dagens post......... försent och "Ni" hade inga bra modeller den här gången.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0