Rastro......

....det vill säga loppmarknad var det idag söndag, precis som hemma i Fagersanna. Men denna marknad var helt utomhus och väldigt blandad mellan gamla och nya saker, samt lite frukt, grönsaker och karameller.
Det var också såsnart solen lämnat molnen helt klart för varmt egentligen, för denna typ av aktivitet. Vi spenderade dock ungefär en timma i solgasset, vilket var ganska bra gjort om jag får säga det själv. Förutom oliver, en liten plastpåse full, så inhandlades även två presenter.
Som sagt vi gav ganska snart upp, åkte hem och åt lite samt vilade en stund, innan det bar iväg till Marbella för fotboll.
Mer om den trippen i nästa "ljug", för ögonlocken bara rasar ihop. En effekt av att äta allergimedicin och ska nog fylla på med en dos till. Sen kan man ju alltid hoppas att det inte blir fem nya bett (minst) inatt.    
Det är inte ens längre "lite lustigt"  att jag får stora "blaffor" runt bettet, medan  maken klarar sig med  knappt synbara "smakprov".
Ska strax ta en ny omgång piller och hoppas då på att kliandet avtar och myggorna befinner sig på behörigt avstånd. Slutat räkna betten vid det här laget och då pratar vi mer än tjugofem stycken på knappt två dygn.
Skulle gärna avstått.......
 
Då börjar vi travandet då.......
 
 
Mycket fanns det att titta på och helst köpa då förstås.....
 
Det rostades kastanjer......
 
....såldes torkad fisk......(blääääää)
 
.... "shackspel" med grodor och råttor ......
 
Smink.......ja allt fanns det.....
 
Rosorna utanför lägenhetskomplexet, hälsade välkomna tillbaka.
                                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0