Sooooov-morron.......

.......den sista inom överskådlig framtid, vilket vill säga inte förrän tidigast om en vecka är det möjligt igen. Hade pallrat mig ur sängen och börjat tänka på att fixa lite frukost. Maken hade redan ätit sin, hör inte till vanligheterna att han är först upp på morgonen numera.
Då pep det i min mobil. Mera reklam med ointressant innehåll, eller någon som faktiskt vill något? Det var frågan och jag beslutade mig för att titta ifall. Det var kompisen som kände för en fika och kunde tänka sig en tur till loppisen, var jag där?
Nej det var jag ju inte, men kunde efter en snabbdusch tänka mig att inta min frukost på deras café. Finns alltid väldigt goda smörgåsar av flera varianter att välja på så på den vägen blev det.
Efter en fika med prat, blev det en runda med inköp. Ytterligare en kompis sprang vi på och hon sällade sig till "handlingsmaffian". För om ingen handlar utav mig, kan jag ju iallafall bidra till att vi handlar av någon/några andra säljare på plats. 
Det har varit magert med förtjänst denna helgen, men å andra sidan är det gratis "avgift" på söndagen om man betalar lördag och står två dagar (gäller hela oktober). Sen har jag fått beställning på "fuskvantar" i annan färg än de som redan ligger färdiga, så nästa helg har redan gått jämt upp.
Maken är satt i arbete med att kolla efter ny bil och tillbringar gott om tid med att "finkamma" internet efter bra deals.
Han ska imorgon åka till Skövde och titta lite "live" också. Jo för vi har bestämt att det nog är dags att byta "bilflottan" mot något nyare, sen får vi se när, var och vad det blir......... men vi har inte bråttom!
Då återstår bara att ställa väckning och se till att den här tanten kommer isäng ikväll, så hon orkar upp till en ny arbetsvecka.....
Ska bara sticka lite först och titta på politisk debatt, för det har jag hört ryktas att det skulle bli. Lite udda intressen än gemene man har jag förmodligen, men "det bju'r ja' på".......
 
Igår kväll serverades det denna kompination som "lördagsgodis": Lyxräksallad, avocado och julmust.
 
Imorron på jobbet får dom smaka Fagersanna-loppisens blåbärskaka, köpte resterande bitar från cafét till bra pris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0