Hård-rensning.....

....i min garderob gav två fulla kassar med kläder av olika karaktär och storlekar. Nu har jag letat ett lämpligt ställe att lämna in allt detta på så det kommer till nytta. Fler med mig känner säkert till det i-landsproblem som uppstår då man köper något för att det var "sådär," men billigt och sen blir det oftast liggande i hyllorna utan att man använder det. Orkar man sen inte städa garderoberna så ofta, kan det bli en ansenlig mängd ganska snart.
Därtill kommer ju också fenomenet att vissa plagg har en tendens att "krympa" och får ligga till sig (år ut och år in) för jag kommer säkert att kunna ha det igen sen..... 
Hårt men sant är, att det där sen låter vänta på sig och det enda "som kommer", är en översvämning av obrukbara kläder som bara tar plats.
Nu ska jag bara hitta tiden att ta mig till Stället och lämna. Får kolla ytterligare om det till och med kanske finns lite mer i nån annan garderob, som behöver flytta. 
En tur därefter till loppisen för att närvara den sista timman och sedan plocka ihop. Prata lite med kollegan och "göra upp" alla räkenskaper, för både denna och förra helgen.
Tog även med vår "ute"-dammsugare ner, för att jaga lite dammråttor mellan lådor och träbockar. De hade visst stämt möte under våra bord, just denna helg.
Maken hade ugnspannkaka pågång när jag återvände hem. Blev lagom mycket över till honom för morrondagen, medan Inga gärna gjorde tomatsås med spiralmakaroner till den avgående matlådan. Ett glas vitt bjöd jag henne på efter detta....för det var hon värd och nu ska jag hjälpa till med tvätten, som precis anmälde sig färdig i maskinen.
Ja sen så var det inte mycket mer kvar av helgen, måndag morron väntar återigen "runt hörnet".
 
Här nedanför ditt sovrumsfönster tar vi en tupplur....och vaktar våra äpplen.
 
Vilken tur för maken, blev över tills imorron åt honom......
 
....men Inga gjorde bättre upp till min matlåda, pastaskruvar i hemlagad tomat&grönsakssås.
 
...och bara för ho' va' så snäller, bjöd jag henne på ett glas vitt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0