Heldagsregn?

Ja det är en berättigad fråga, eftersom det har regnat sen jag stack näsan ur huset i morse.
Håller inte kollen så hårt på väderleksrapporten utan det blir vad det blir så att säga, men "regn-sölande" en hel dag är lite träligt. Inte humörshöjande direkt, om man säger så. 
Det är inte heller vetskapen om att gymet behöver ett besök, innan jag styr kosan hem igen.
Men matlådan finns att se fram emot i alla fall, med sin kycklingfilé på risbädd och tomat därtill. Sen får jag väl "höja blicken" och se framöver på veckan, bara två arbetsdagar kvar innan semester.
Det bör ju has i åtanke. "Man måste ha lite tråkigt, för att kunna känna skillnad när det blir roligt igen", vilket jag hoppas det ska bli med semester såklart.
Nu till lunch verkar det som om jag kanske kan få lite uppehållsväder i alla fall, som "efterrätt"....typ, men ingen sol.
Och då är det åter genomfört, svettningspasset på en dryg halvtimma. Hårt och effektivt (hmmmm), men gör hela programmet jag en gång fick av en sjukgymnast. Hans uppgift var att fixa till något som jag kunde tänka mig att genomföra under lång tid och inte skita i efter nån vecka. Visst idealet hade väl varit dubbelt så länge och flera gånger per vecka. Men då jag inte är en "idealisk person", utan måste lura mig själv till att avsätta tid för detta elände, kräver nöden att det är precis lagom.....så jag går på det minst en gång i veckan.
Jodå, hyfsat lättlurad har jag då alltså återigen blivit. Köper argumenten alla da'r i veckan, men från praktik till handling är det ibland jä...gt trögt.
Väl hemma möttes jag av deklarationsblanketten i postlådan, kunde varit roligare (men också betydligt tråkigare). Restskatt givetvis, men överkomligt. Dock har inte makens kommit än och den lär vara värre däran misstänker jag. Slutlig blankett för mors dödsbo anlände också och där visar det sig att syster och jag har den planerade vårresan betald. Då kan vi riktigt shoppa loss och "gotta oss".
Men det blir lite längre fram, nu får jag koncentrera mig på La France med maken. Som jag förresten mötte i dörren, för det var fotboll i Skövde för Fagersanna.......
Kaffe och teve med nå't gott att stoppa i magen, tycker Inga att jag har gjort mig förtjänt av, så nå-gott har hon lovat att fixa strax. 
 
En av praktikanterna på jobbet har en skön inställning.......
 
....och just att det löser sig, får vi hoppas att utryckningen kunde hjälpa till med......
 
Här är en annan form av "det löser sig" .....om man tar en tupplur.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0