"Kärt återseende"......

.....ja det visar sig framåt eftermiddagen om det blir, då jag får träffa min gamla bil igen. Ska efter arbetsdagens slut hämta syster med assistent och fara till Tidaholm för att avsluta den påbörjade bilköpsaffären.
Sen får syster "vårda den vidare". Vi ska bara hitta dit först, men har fått bra beskrivning av sonen som startade processen åt oss.
Det tuffar på med arbete och den lilla bacillen vill inte riktigt släppa taget. Har övergått i en aning rethosta vid det här laget......
Ska ta mig till en bensinpump nu på lunchen och se om jag hittar påfyllningshålet. Har inte tankat leasingbilen nån gång förut, men måste nog göra detta innan utflykten.  
Matlåda finns även idag, stekt fläsk, potatis och ägg. Det ska nog gå ner tror jag. Ingen kontorshund på plats som vill ha del av portionen är det idag heller. Hon har "komp-ledigt".
Tankad och klar, mot Hjo för att hämta syster och assistent. Tog inte lång tid förrän vi rullade in i Tidaholm, men där måste vi ha missat en avfart nånstans. Vi fick nämligen ta "the grande tour" runt hela sta'n, men till slut hittade vi "Acklingakorset", bilfirman.....och bilen.
En del papper skulle ju skrivas och gjordes så, men "bilhandlaren" ung och grön hade inte så bra koll på vissa av momenten. Vilket föranledde mig att lite vasst påpeka att det var han som var säljaren....
Ägarbytet gick inte att registrera då kundtjänst stängt för dagen hos Transportstyrelsen. Han skulle fixa detta direkt imorron bedyrade han och vi har ju köpekontrakt och bil med hem så det ska väl funka.
Syster var väldigt glad och ville ta svängen genom stan i Hjo på hemvägen (och assistenten tyckte bilen kändes bra). Sen bjöd hon på en kopp innan jag återvände hem. Har lite svårt att prata, börjar tappa rösten och får rethosta så fort jag öppnar mun. Får se vad en natts sömn kan ge och...... honungsvatten.
 
Här står "den gamle bekanten"  och väntar i hallen på syster.
 
Klara för "jungfrufärden".......
 
....och jag leker "följa John" tillbaks till Hjo.
 
Dagens vitsippor, här i form av "dikesren" vid riksvägen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0