Svårt att sova.....

.....var det i natt, vilket medför att jag är en aning seg idag. Men det är väl bara att bita ihop och ta sig igenom dagen, för att sedan fira semester de närmaste två veckorna.
Inte gick Liverpool-matchen på någon av de kanaler vi har inte. Men har lärt mig att "streama" på datorn, så jag kunde ändå följa förloppet. Första halvlek utan bild, men andra med. Ett mål gjort på bortaplan och ett oavgjort resultat, är ett ganska hyfsat utgångsläge för hemmamötet nästa vecka. Ska väl kunna gå att få in det även i utlandet, för wifi finns.
Förutom ätit lite mat, har jag hunnit med att handla kaffe på lunchen till arbetsplatsen (så dom står sig medans jag är borta).
Solen har inte riktigt bestämt sig, den leker lite kurragömma mellan alla mörkgrå moln. En och annan "reva" med blått börjar också anlända, samt en regnbåge som håller bilen sällskap tills jag slutar.
I bilen finns också varsin räk-bakelse till maken och mig, att starta ledigheten med. Ja han har ju ledigt jämt men......
Nu återstår nästan bara att uppdatera telefonen med min frånvaro, sen så.
Hemma packar vi för fullt och har nog ganska god koll på läget....än sålänge. Imorron bär det iväg, grannen och sonen har koll på huset medan vi roar oss på annan ort. Bra med goda grannar och söner i alla möjliga sammanhang...
Ladda alla elektroniska prylar och sen blir det fika och somna till Let's dance denna fredagen också förmodligen. Nu har iallafall solen vaknat kan jag konstatera, för det är väldigt mycket ljusare än på länge.
 
Tror dom ska klara sig ett tag nu.....
 
Det är väldigt mörkt därborta, men man kan skymta regnbågen.....
 
...... den håller iallafall min bil sällskap en stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0