Testrunda.......

.....med de nya sandalerna och ett knästöd inköpt på Netto, har genomförts under förmiddagen. Gick väl lite sådär.....
Skorna känns bra, men min häl och knät är inte särskilt samarbetsvilliga. Å andra sidan vill man ju ha resultat direkt, helst igår om det ginge. Får väl ge det lite tid och inte slänga in handduken efter första försöket.
Vindstilla och ca 14-15 grader varmt, trots att solen vägrar visa sig. Hade planer på altanfika, men det känns inte så lockande förrän eventuellt solen kommer på andra tankar.
Inga stekte lite lax till middag och torktumlaren är på "motionsrunda" sedan tvättmaskinen gjort sitt. Snart är det min tur att ta hand om innehållet.
Äggmackorna är gjorda till morgondagens utflykt och karta är uttagen från Internet, för GPS hoppar vi över. Hittar nog ändå egentligen, men enligt Google skulle en variant på väg ner till Ullared vara snabbare än den vi brukat åka. Så tänkte testa den...... Avfärd 06.15 (den tid jag normalt går upp varje dag för att arbeta) så ingen sovmorgon på ledig dag här inte.
Slängde ut några ostbågar till änderna, men se det passade inte herrskapet, har du inget annat? stod skrivet i bådas ansikte då de tittade på mig från altankanten. Hällde ut lite fågelfrön på marken då istället och det dög. Ostbågarna försvann de också, men tror att skator och kajor var de skyldiga här.  
Satte mig en stund på altanen iallafall med mitt kaffe.....och en bulle. Helt ut-tittad av herr och fru And, vill jag lova.
Liverpool och Tottenham spelade rätt rolig fotboll igår och delade på poängen. Men matchen förra året, (live) var bättre.......för dom vann då! 
Nu är maken ute och går en runda, han orkar gå myyyyyycket längre sträcka, än mina obstinata kroppsdelar mäktar med........
 
Därnere i sjön glider de majestätiskt förbi.....
 
Dom har blivit mackor nu.......
 
Det var ju snällt......lite fågelfrö.....
 
men vi vill ha mer.......vad fikar du då???
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0