Är det slut på ensamheten?

Kommer det hem någon idag, eller har maken lyckats hämta ut mer medicin så han kan stanna borta ett tag till?
Ja det är frågan?
Inte för att jag har några problem med att vara själv ett tag, men ibland skulle man ändå velat vara med där det händer nå't. En stund i alla fall......
En rejäl åskskur och lite blixtar med muller passerade igår kväll, precis då jag skulle sätta mig i fåtöljen och glo på dumburken. Men satellit-mottagaren hade tagit en paus på grund av ovädret som passerade. Bara att dra ur allt och vänta en stund alltså. Det var över på en halvtimma och inget tog skada.
Hade tidigare gjort ett experiment i matväg: Köttfärsblandning rullad i färdigköpt pajdeg. Fick väl inte till kryddningen ordentligt, men med lite soya så........ blev det ganska bra. Så pass att det fick bli lunchlåda idag och en portion finns i frysen (for later!).
Fredag är aldrig fel heller, men man får mer eller mindre underliga samtal emellanåt. Idag en som trodde hen ringt till Återvinningscentralen och ville veta vad grannen hette???? Kunde hjälpa till med rätt telefonnummer i alla fall.
Och ingen kommer hem och stör förrän tidigast söndag, fick jag veta nu .......då jag skickade iväg en fråga.
Nu ska jag ta mig ner till centrum och se om de har mynta att köpa på torget.
Nej det fanns inte att köpa, men jag fick en sista lite skamfilad planta då jag köpte andra blommor för han hade en halvvissen kvar visade det sig. Träffade även på en fd. jobbarkompis och blev stående en stund för att prata, men hann ändå köpa både bigarråer och äta min matlåda innan det var dags att avsluta med eftermiddagspasset.
Sen är frågan: Ska jag ta med thai-mat hem kanske? Nej hoppar nog det.....för tidigt att äta mer just nu. Kanske skulle testa en kebabrulle igen från affären, lite senare ikväll istället.
 
Fullt ätbart.......
 
Efter regn kommer sol......
 
...och ovädret drar längre bort.
 
Fönsterbesök idag på jobbet.
 
Kommunal dekoration.
 
Smågodis....köpt på torget.
 
Lite blåbär till mig.......brukar annars bara vara omogna kvar på busken när man kommer hem, men är ju själv nu så får passa på.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0