Det är inte lätt att parkera.......

......och då talar vi denna gång INTE om att det saknas p-platser, utan detta biljettlösa alternativ med antingen SMS eller kontokort. Jag blir så förbannad över att det tar fyra gånger så lång tid med dessa nya alternativ än att bara se till och ha växelmynt i bilen.
Har hört om eländet förut vid Skaraborgs sjukhus, så jag var förberedd. Tar sms-alternativet tänkte jag, men det ville sig inte och skulle dessutom kommas ihåg att avsluta då man åkte. Glömmer man den detaljen kostar det 72 kronor för ett dygn. Använd kontokortet istället då.......
Halv storm, repad informationsruta och sol som låg på och bländade, gjorde att det inte gick att se vad som stod på skärmen. Hade några kronor i plånkan och matade det tredje, kvarvarande alternativet (tack och lov) med dom. Fick min biljett att lägga i  bilen. Nu hade jag inte bråttom som tur va', men förfarandet sinkade mig säkert minst tio minuter och tanken går till de som är äldre än jag och än mindre bundis med tekniken. 
Kände att jag behövde spy ur mig det här missnöjet, innan jag nu fokuserar på att arbetsdagen tar slut och jag kan ta mig an de tänkta räkpajerna till kvällens sammankomst, innan gästerna dyker upp.
Även idag fick det bli nödproviant från frys-lagret på jobbet, nån fyrkantig thai-historia. Det var inte så mycket i förpackningen, så kontorshunden fick bara slicka "sås" ur den tomma kartongen. Tyckte hon månne det var snålt tilltaget?, för hon slickade även utsidan i sitt sökande efter lite till.......
Men jag får ju räkpaj ikväll......och "Ernst-kakor".
 
Grannens gamla ek har tydligen "gjort sitt", för den höll de på att såga ner då jag kom från jobbet.....
 
....bit för bit, med varningsperson för trafiken på plats.
 
Inte så mycket kvar......
 
....och så återstår bara att ta reda på "avfallet".
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0