Lysande med inspelningsmöjlighet på teven......

.....om man typ missar slutet på en film och de sen visar filmen igen dagen efter. Så var fallet med filmen jag somnade till i fredags, så jag tryckte på knappen för inspelning vid midnatt och tänkte: Nu kan jag se hur det slutar imorron förmiddag.
Glad i hågen efter frukosten igår satte jag mig tillrätta för att "få ett avslut". Zappade fram till menyn för inspelningar och skulle trycka igång. Får då se att det står ett rött utropstecken vid just denna inspelning, med notering. "Inspelningen kunde inte genomföras av okänd anledning!"   Ja se den tekniken, den tekniken.......alltså fortfarande ett filmslut "kort" om vi säger så. 
Men det är väl världsliga saker och nu är åter måndagen här att ta hand om.
Med en och annan kund som projicerar sina egna tillkortakommanden i sophanteringsprocessen, på Kundtjänst (dvs. mig). Om man för tredje gången på ett halvår inte har kommit ihåg att ställa ut sin tunna på tömningsdagen och fått extra hjälp med omdirigering av bil för tömning de andra två gångerna, tycker nog jag att man borde inse sin egen skuld i dramat. Inte bara tycka att det är skit med servicen och fråga om det finns konkurrerande firma att anlita för att reglerna inte passar.....sen bara slänga på i örat när svaret ej är vad man vill höra.
Även måndagars arbetstid tar så småningom slut visar det sig, för nu är jag hemma igen. Med två fulla matkassar jag passade på att använda delar av lunchen till att handla.
Nu ska jag bara ta hand om resterna i kylen och göra matlåda till morgondagen först, innan jag ånyo landar i fåtöljen med stickningen och troligen tar en "powernap"......
Undrar hur det gick på fisketuren?
 
Vackert ljus i skymningen igår.
 
Här känner dom sig hemmastadda. En av dom stod länge och "flörtade" med makens kängor som står innanför glasdörrarna på verandan, knackade på rutan oavbrutet, men gav till slut upp........
 
"Ibbe" vinkar till mormor.......
 
.....och här en bild som maken lagt upp på Facebook från hans och grabbarnas fisketur. Det som verkar så intressant måste vara ekolodet där man ser vart fisken är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0