Mini-zoo, spagetti och förvägsfira födelsedag......

.......det var dagens agenda, innan "hela gänget" försvinner till Västmanlands skogar och fritidshuset igen. Där ska det bli lite fix och återförening med veckojobbande pappa "Bobba".
Men vi startade med ett besök på mini-zoo efter att frukosten var avklarad. Alla följde med utom morfar somn behövde egentid en stund. Det är kul att vara populär och efterfrågad, om så bara för att man har en telefon att dela med sig av surftid från att användas till jakt på Poke´mons. Jodå det fanns även på mini-zoo i Tibro.
Efter att ha klappat lite getter och nån kanin, samt tittat på de andra djuren var det dags att dela på gruppen. Mormor fick uppdrag att handla middagsmat och födelsedagsglass (fyra sorter var beställt), de andra åkte till mammas syster i Hörnebo en stund.
Spagetti och köttfärssås stod klart när de kom därifrån och snart därefter fixade mormor iordning födelsedagsfirandet och det gick ner en hel del glass, trots stora portioner med pasta.
Nu har OS-handbollen (damer) startat och dotter med barn har påbörjat sin resa mot fritidshuset. Skönt att landa i fåtöljen och försöka få bukt med alla krämpor överallt. Framförallt "sträckningar?" i låret och kramper i fotvalvet, samt stelhet i ryggen. Vet inte hur mycket av detta som kan skyllas på "barnbarnsaktiviteter", men faktum kvarstår: Massa krämpor ääääär det  som behöver vårdas/vilas.
Till det stickar jag nog vidare på Ias sockar, par nummer två i neongrönt som hon själv valde. Sen ska dessa skickas som brev till henne.......har vi bestämt, hon och jag.
 
Finns det några Poke'mons tro? nä men det finns getter att klappa, sa lillasyster.....
 
....och titta mamma, Bajs!!
 
Vad händer mormor, var är vi? Jag vaknade precis.......
 
Vilda fåglar fanns det också......
 
......precis som kaniner.
 
Här då, djur eller "data-nissar", nä bara bondkaniner som gömmer sig. 
 
"Åtta-års-fikat" är riggat.......
 
Yessss, INTE Liverpool-grejer utan ett Tottenham-bedset. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0