Morrontrött......."hela da'n".

.......är inte bara jag, utan även hela datasystemet på huvudkontoret som vi är kopplade till. Dock har jag en fungerande telefon (peppar, peppar) vilket de också hade bekymmer med. Kan det vara relaterat till de oväder som dragit fram över landet under natten? 
Inte för att jag har märkt nå't direkt, men regnat en hel del har det gjort. Inte mycket man kan göra i arbetshänseende, mer än svara i telefonen då det ringer och lägga på hög, tills dataanslutningen bestämmer sig för att samarbeta igen.
Kaffe kan jag ju brygga medan jag väntar och halsa i mig för att höja energinivån, så man är förberedd när alla redskap vaknar......
Hemma har vi också problem, men av ett annat slag. Det har sen ett bra tag tillbaka runnit undan dåligt i kökshoarna. I början av veckan hade vi så äntligen besök av rörmokaren och han spolade rent så mycket han hade resurser till. Visst det rann undan bra och problemet löst....trodde jag/vi.
Igår kväll var det likadant igen och i diskmaskinen blev det inte rent (förrän vi diskat två gånger stora programmet).
Maken får nu på inrådan av rörmokaren ta kontakt med kommunen.
För tio-femton år sedan hade vi ett liknande problem, men då i badkaret och det var igenkorkade kommunala ledningar visade det sig. Såna här saker, ska ju bara fungera...............
Lunchtimman över och fortfarande ingen åtkomst till mitt arbetsredskap och som "grädde på moset" har nu även telefonen fått ett av sina återkommande fnatt. Jodå, prövningarna är många......
Men två fulla kassar med förnödenheter är i alla fall inhandlade, så nu har jag allt till onsdagens symötesträff hemma hos mig. Bara att laga det tänkta tilltugget nu alltså.
....och se på f....n en kvart innan jag slutar, går det att logga in i registret. Det är ju lysande...... eller not!
Nu är det bara att hoppas telefonen tänker om till morgondagen också, för en sån dag till...nej tack!
Hemma bakar jag "Ernst-kakor" till onsdag, ute är det äkta skitväder och imorron kommer en riktig rörspolningsfirma hem, för det är nog inom vår fastighet "det sitter".
 
Färdigstickad, nu återstår bara finishen...till nästa bild.
 
"Ernst-kakor"......mördeg med toscatäcke..........
 
....och nästa sort: Blåbärsbröd (egna blåbär) och överbliven toscasmet blir toscaflarn
(tänkte jag iallafall på temat inget får förfaras....). 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0