Ny vecka.......

.....igen, det går fortare än ljusets hastighet att avverka dessa. I alla fall  känns det så, veckosluten knallar på i racerfart, medan kanske de fem andra dagarna passerar i ett mera moderat tempo.
Hyfsat väder och temperatur bjuds det på denna måndag morron i alla fall, alltid något att glädjas över.
Igår pratade vi därhemma om förbättringar i trädgården. Förutom att vi ska fixa till slänten ytterligare, så att det kommer att fungera med en robotgräsklippare (innan vi köper en), ska vi också undersöka kostnaden för stenläggning av uppfart samt lite till mellan huset och förrådet. Att det är dyrt vet vi, men hur dyrt ska vi nu ta reda på och än mera angeläget: Finns det någon som kan göra detta åt oss....... 
Chefen är ute på "fältet" så bara jag och kontorshunden är på kontoret. Arbetsfördelningen är som följer: Hon sover och jag arbetar (lite iallafall).
Nu har det tickat på till lunchrast och då vaknar nog min vakthund så snart jag förflyttar mig till köket.....
För "mat dä' ä' mitt liv dä' se" skulle hon svara, om hon kunde och någon frågade.
..... jag skulle förmodligen hålla med för egen del också, även om jag kanske har några fler intressen.
Arbetsdagen tog slut och date med fotvårdare stod sen på agendan. Det var både skönt, ont och nödvändigt. Mötte maken praktiskt taget i dörren, för han skulle ut och promenera.
Själv fick jag sparka lite på Inga så det blev matlådemat igångsatt på spisen. Köpte tortellini i förra vecka med kyckling, vi får se om det blir nån "succé" enkelt att laga till är det i alla händelser och nån form av fantasisås ska jag väl kunna åstadkomma och hälla på.
Sen.........fåtölj nästa.
Förresten Grattis Danmark........Olympiska guldmedaljörer i handboll (herrar), men de fick slita för det.
 
Väck mig om det blir nå't över.......
 
Buljongkokta tortellini.....nu bara "pimpa" lite.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0