Nytt dygn.......

.....att ta hand om, först till jobbet och tillbringa merparten av dagen.
Idag är inte utsikten så inbjudande som den var igår. Mörka moln drar förbi på himlen och det är väl bara en tidsfråga innan de släpper väta.
Några stora flygplan på låg höjd har även passerat och maken väntas hit framöver för att låna transport till torktumlaren som ska flytta till vår tvättstuga idag.
Lite annan "skit" och den utarbetade tumlaren ska sen få sin sista vila på Återvinningen.
Både väntat och oväntat besök vid lunchtid idag. Först en kompis på besök med delvis tjänsteärende, då blev det att sätta på lite Gevalia och plocka fram en chokladbit ur gömmorna. Därefter kom maken som bytt pantburkar mot mjölk och bröd, vilka får gästspela i kylen här, medan han fortsätter till sta'n och gör klart resten av ärendena.
Tacopajen i lunchlådan räcker till imorron också, för jag blev mätt på hälften.
Maken har nu varit i sta'n och tagit en tur med med bank-karusellen. Då han äntligen kom fram i kön på Nordea (för deras insättningsautomat var trasig) blev han hänvisad till Swedbanks automat för de tog ju inte emot kontanter gubevars.... så han fick trava iväg till andra ändan av centrum och sälla sig till kön i deras entré, till den automaten.
Man tror ju inte att det är sant!!!!! men nu finns pengarna på kontot i alla fall, istället för i soppåsen.
Maken har återlämnat lånad buss och jag har slutat för dagen, ska ta mig hem nu bara och hälsa på vår nya maskin i tvättstugan.
Stekte några pannkakor och gjorde lite snabb färsksylt därtill, direkt från trädgården.....krusbär och blåbär.
Blev över till maken imorron, för han hade ätit upp nästan hela sin del av pajen idag (då kan den ju näppeligen ha smakat illa).
Hann inte börja på nån stickning igår, somnade "så sött" i fåtöljen redan innan garnnystan och stickor ens kommit fram. Vi får se om det går bättre idag på den fronten......
 
Man måste ju provsmaka lite......
 
Här ytterligare en bärsort in our garden.....
 
"Storebror och lillebror".......luftavfuktaren till vänster.....
 
Pannkakor "in making" och spontansylten i skålarna.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0