Secondhand och visit.....

Idag är det också ganska bra väder, men igår kväll fullkomligt öppnade sig himlen en stund. Detta var strax efter att maken återvänt från sin promenad, så han klarade sig torrskodd.
Men då jag bestämde mig för att krypa till kojs, fyllde han badkaret för att relaxa. Ja så kan det vara med olika dygnsrytm mellan arbetare och pensionär.
Idag har han fått en arbetsorder att ta sig an så snart han vaknat. Bara en massa småsaker att få ur världen men som ändå måste göras.
Igår hade han förutom börjat kolla upp stenläggning, beställt sig en ny modernare kamera. Jag tyckte väl att det inte var så länge sedan han senast köpte en, men det visade sig att ungefär tio år passerat sen dess. Ja vart tar all tid vägen? 
Själv får jag slita på kontorsstolen i åtta nya friska timmar innan jag har "kvalificerat mig" för ett besök hos secondhand och visit i Hönsa-skogen och därefter komma hem till ett välordnat hus (?!).
Jodå, det var fixat, hela listan.
Har även bekräftat till dottern att vi åtar oss uppdraget som barnvakt (åt alla barnen som det löd) en lördag i början av oktober. Så det blir en helg i huvudstaden att se fram emot alltså.
Premiärtur på nya Hönsa-vägen blev det också idag för min del. Den har väl varit igång några månader men jag har inte förrän idag haft ärende åt det hållet.
Efter en fika och inköp av diverse småsaker, tackade jag för mig och fortsatte hem. Har precis lagat korvgryta tills imorron och smakat av densamma till belåtenhet. Nu blir det.......?
Rätt, fåtölj och dumburk.
 
Inte så gott uppvärmt.......
 
Då har jag svängt av mot Hönsa......
 
....och fortsätter nya vägen, strax förbi Kroppetorp.
 
Handlat en hög presenter.........och fler hemligheter beställda på Facebook idag.
 
En "vällagrad" julklapp ämnad för mig hade sett dagens ljus där på fiket i skogen. Tackar!
 
Och på hemvägen pågick skörden av hästmat (kan man förmoda) för vintern.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0