Vissa dagar........

....är bättre än andra, men denna dag faller väl (inte än i alla fall) under den gynnsammare kategorin.
Det har varit lite av varje idag alltså och rörigt.
Men som tur var "fick" jag ju pepparrotskött till lunch och kan se fram emot det imorron också.
Maken åkte till sta'n och åt....något....samt kollade upp vitvaror och har nog köpt en luftavfuktare iallafall. Vi får prata om vilken torktumlare vi ska välja senare ikväll.
I posten idag kom det sista finansiella från mors frånfälle, skatteåterbäringen som ska delas med syster. Får vi fixa i veckan på banken. Apropå frånfälle, så fick jag igår kväll ett ledsamt besked från USA, att den äldste brodern av de tre vi lärde känna genom min fars släktforskning, hade gått bort hastigt.
Nu ska jag dra iväg igen, efter bara en kvart på hemmaplan.
Vi ska ut med Fagersanna-symötet till stora staden Skövde och ta en fika......vilket blev både en pizza och en fika på Simsjögården.
På hemvägen var det spännande värre med OS-fotboll damer. Hann precis hem för att se sista avgörande straffen och nu är de i final, så minst silver alltså. Bara att hoppas på handbollsdamerna nu då, de måste åstadkomma ett ännu större mirakel för dom har Norge att slå.
Men jag blir sååååååå arg, för ringde Nordea kundtjänst och frågade var det fanns möjlighet att sätta in ogiltiga sedlar. Automat på Storgatan 15 i Skövde, öppen dygnet runt blev svaret.
Inte f...n funkade det för Nordea-kunder! då den fanns innanför stängd dörr i Swedbanks entré och då jag drog mitt kort stod det bara "går ej att öppna dörren" på displayen.  
Jag känner någon som ska klaga imorron.........gissa vem?
 
Fin eftermiddag och bryggan är ute på en tur.........
 
Beställde ett par tofflor i söndags, de låg i postlådan idag. Har provat, ska testa imorron hela da'n.
 
Då går vi in då och beställer........
 
.....något ätbart!
 
Berit bjöd......
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0