Luciamorron......

.....men som vanligt åka till jobbet, dock inga rutor att skrapa. På vägen dit, hade det kalla vädret från igår övergått i mildväder och i Tibro överallt fanns marschaller utplacerade dagen till ära.
Blankisen på jobbparkeringen var ett minne blott. Chefen satt redan på plats och väntade på Lucia......
Men inte ens glitter i håret hade hans kollega att bjuda på. Trots detta skulle han dagen till ära fixa lussekatter till kaffet senare på dagen, för hela personalstyrkan lovade han.
En mera grå och mulen morgon än idag får man nog leta efter förresten, inte ens klockan nio hade det ljusnat.
Vid hemkomsten idag, väntar en hemlarmsförsäljare som i söndags ringde på och ville boka tid för samtal. Lyssna på honom och kolla priset kostar ju inget i alla fall. Kanske så resten av grannarna också resonerat, då han redan bokat in dom.
Men besöket hos second hand ska jag inte avstå ifrån på hemvägen. Maken får väl lyssna på honom tills jag kommer, om så skulle vara.
Apropå kostnader, så kom den årliga fakturan på fars hemsida till min mail idag. Det är inga blodiga summor vi talar om och det känns bra att hålla den vid liv. Adressen är: www.perowestman.se om ni är nyfikna........ innehåller hans dikter, bilder från Skövde och Hjo, släktforskning, Skövde AIK och lite annat.
Idag hade jag också ett samtal angående sop-abonnemang som avslutades med att kunden frågade vem han pratade med, varpå jag naturligtvis svarade "Gerd".
Kommentaren blev: "Ja nå'n ska ju heta det också, trivs du med det......"? Vad svarar man på sånt?
Men han avslutade med att önska God Jul.
 
 
En bild från fars hemsida: Lilla Mörke i Skövde (Mariestadsvägen 3) år 1943.
 
Chefen handlade och jag presenterade.......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0