Inte så farligt.....

....det där med träningsvärken. Man kanske måste ta i mycket mer än jag gjorde igår. Men å andra sidan blir jag ju inte avskräckt från att göra om besöket på gymet då. Kanske ändå är en ganska smart strategi att lura sig själv med, till upprepade visiter på "etablissemanget".
Lite tråkigt väglag, med förmodade hala partier både här och där. Framförallt för mina arbetskamrater chaufförerna, med sina stora lastbilar ute på landsbygdsvägarna.
Apropå stora lastbilar, så var det "trafikkaos" i Fagersanna på Sågvägen strax efter sju i morse, då jag skulle göra avfärd till jobbet.
Två bussar och en stor lastbil med släp fick backa och trixa i vår vägkorsning för att kunna mötas. Sen kom ytterligare en stor bil med släp som jag fick vänta på innan det gick att backa ut från vårt hus. Den hamnade jag sen bakom hela vägen fram till grustaget vid motorbanan, där han skulle in. Tur man inte lider av hetsigt morgonhumör (sålänge man är ensam iallafall) och inte är under tidspress.
Ett telefonmöte var idag inplanerat på lunchen (i mitt uppdrag som god man) vilket förflöt som förväntat och gav önskat resultat för ytterligare några år framöver (efter att jag själv fått ringa upp och påminna om det förbokade samtalet, vilket tjänstemannen tyckte var väääääldigt pinsamt). Ganska bra utgångsläge.....
Det sista av denna gångens Jansson är nu också slut och då ser jag fram emot ett stopp på second hand under hemresan. Kanske kilar in på Förr & Nu också, vem vet. Sen får gärna solen komma på besök också.......men det sket sig totalt idag.
Inte storhandlade jag direkt på hemvägen, men lite blev det både hos second hand och Förr & Nu för det är två ställen som man sällan går tomhänt ifrån, alltså inte denna gång heller. Hos lokalbutiken blev det isterband och Inga har gjort stuvad blomkål till dessa i morgondagens matlåda. Nu ska jag paketera en bläckfisk för posttransport till huvudstaden, sen får vi se vad dumburken bjuder på en tisdag.....
 
Mycket läckert finns det.......
 
.....tittar nog in en annan dag snart igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0