Mera marknad......

 .....vart det idag, La Mata den här gången och det var 20 grader varmt, men solen tittade bara sparsamt fram lite då och då. .Inte kallt men trist att solen göms bakom molnen. Även idag hittade vi fynd, några stycken. Sen hann vi med två fikapauser innan vinden började på att vina runt huve't igen.
Det blåser rätt bra, iallafall uppe på nionde våningen. På huset nedanför (där de hänger tvätt på takterassen) lär de knappt hinna gå in, förrän tvätten är torr. 
Vi har vilat lite och ätit lunchrester sen igår, nu efter nästan fem timmar på marknaden. Dags att kolla läget på packningsfronten kanske, innan vi tar kvällspasset. Här ingår kvällsmåltid på "Wok:en", vilket innebär asiatisk buffé (extra allt att välja på) tillsammans med de två andra kompisarna härnere.
Vi lär inte vara hungriga då vi går och lägger oss ikväll. Kanske hinner vi se lite teve också. Imorron är planen att vi ska se oss omkring en bit längre norröver än vad vi hann med igår, eller inte, allt beror på väderleken.
Och nej vi var inte hungriga då vi kom hem från woken och lite extra bonus-shopping på det. Var ju tvungna att "springa av oss" några kalorier och så var det gångavstånd till Habaneras, där vi var igår. Men vi var tvungna att förvissa oss om att vi inte missat nå't. Helt klart hade vi gjort det, då varsin kasse dinglade från armen på tillbakavägen till bilen.
Dags för mota huvudvärks-kaffe, sen känns sängen som ett bra alternativ...... 
 
La Mata-marknaden välkomnar oss....
 
.....och Policia Local håller ett öga på att allting "går juste till".
 
En fin hibiskus fanns det i en trädgård........ 
 
......bredvid där vi parkerade bilen.
 
Churros med strösocker och varm choklad hann vi också med, vid stranden i La Mata.
 
Nä vi bara tittade, för såååå stora nystan får inte plats i packningen.
 
Det är varmt, men blåser som attan och solen gömmer sig bland molnen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0