Ny vecka, nya tag.....

....eller hur säger man. Kan inte påstå att jag känner mig så hurtig som rubriken verkar, men det är väl bara att traggla på och ta en dag i taget som vanligt.
Att se fram emot är också min "nya måndagsvana", eller hur...... Gymet är kul (NOT, men nödvändigt) och ska "avnjutas" efter fullbordad arbetsdag, men nu ser jag fram emot matlådan som värmer sig i micron. Det är något som inte är lika svårt att se positivt på som just gymet, om vi ska tala klarspråk.
Sol men riktigt kallt var det imorse, runt 7 minus. Har väl rättat sig till en aning nu frampå da'n, men vill ha vår och i alla fall plusgrader hädanefter!
På plussidan kan dock räknas in att det är ljust både när man åker till jobbet och därifrån numera. Går definitivt åt rätt håll på den fronten ändå.
Det fanns en del att ta hand om efter den lediga dagen i fredags, men ingenting att stressa upp sig över utan känner att det mesta är på bana igen nu till lunch.
Hinner nog "dra några varv" på den medhavda stickningen också, efter maten. Sista stycket (ärm nummer två) är påbörjad, så snart kanske jag har en ny tröja. Om jag inte har varit för snål med maskorna igen, som de senaste försöken att ekipera mig själv. Framtiden får utvisa hur det slutar den här gången.....
Gym- check, dusch- check, blodpudding i morgondagens matlåda-check.......förflytta mig till tevefåtöljen återstår.
 
Lite hemfärdsbilder......
 
....och en till.
 
Nä, det var igår.....nu är det inte så många kvar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0