Vi är framme.......

......men solen är lite försenad.
Flyget var nästan i tid bara tio minuter sent, privattaxi på plats och snabbt kom vi till huset, första nyckeln jag provade på knippan funkade i entrédörren. Vi baxade in oss med allt bagage i den lilla hissen och for nio våningar upp, ut på en loftgång och vilket håll, vilken dörr är vår?
Provade en dörr till höger om lägenhet 60, men ingen nyckel passade. Då kollade vi åt vänster och där stod det 61 som vi letade efter och då vi också hittat belysningsknappen, var det bara att testa nycklarna och in kom vi.
Sen sov vi tills iallafall jag vaknade av att a) sängen var hård, b) jag frös. För att kunna somna om fick jag gå upp och hämta fleecejackan och lägga på en upphittad filt. Sen blev det väl någon timma till av sömn, innan stel tant fann för gott att kliva ur sängen och äta "delikat" frukost.
Denna bestod av: halv banan, citron-yoghurt, kaffe och en knäckebrödskiva uta något på. Så ringde biluthyraren och aviserade att han skulle anlända prick elva, vilket föranledde att ta tag i duschning för att inte skrämma slag på honom med "madam Mim-frisyr".
Vi fick en större bil, Opel Zaphira tror jag han sa, pratade en stund med både honom och hans fru, innan vi fortsatte mot Mercadona och lite sightseeing i dagsljus. Nu är inte kylen tom längre och vi har redan fikat med havsutsikt. Dock kommer nog solen att låta vänta på sig tills imorron, verkar det som.
Vi värmer oss med lite AC, tittar på havet....igen och kör inköpta "patatas bravas" i micron. Så vi inte svälter ihjäl, menar jag.
Framåt kvällningen kan vi kanske hitta något annat matetablissemang att gästa för ytterligare en måltid.
Vem vet.....?
 
Ja, såhär bor vi dådå......
 
Näää här deltog vi inte, tittade bara på, morgongymnastiken.
 
Vår delikata frukost, helt ok men något spartansk.....
 
.....då var det bättre upp med "förfika-lunchen" 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0