Det går......

.....att hantera för tillfället, men stelt och rörelsebegränsande är det i ryggslutet. Sonen väntas hit på middag, för att byta min telefon till en modernare variant.
Dillkött var inga problem att laga till middag, men att fatta all teknik angående mobiltelefon av "senaste" snitt är en helt annan femma. För tant i bästa medelåldern kan det vara riktigt tröttande, tro mig. Om man dessutom är något justerad kroppsligen och det tillkommer massiva hjärnaktiviteter, då blir det riktigt komplicerat. 
Bara att konstatera att det kommer att bli många "väl valda ord" och ett antal inte så väl valda, innan jag har "tämjt" den nya mobilen. Går väl i och för sig inte att få den att lyda, utan bara att gulla med den tills resultat eller tålamod infinner sig, så den blir användbar.
Har iallafall lyckats ta en bild på fotot av far här på väggen, som nu fick bli bakgrundsbild tills jag hittar ett annat motiv.......
Sen har även jag numera swish installerat, det Ni.....
Många tack till sonen iallafall, för att den nu är i brukligt skick, med kontaktlistan sparad från min gamla och ringsignal köpt. Är nu tillbaka på den ringsignal jag hade för längesedan igen: Beatles "Here comes the sun". Ändå något bekant i teknikdjungeln.
Igår tog jag en promenad till postlådan vid affären för att röra på stelheten, sammalunda idag. Vi får se och innerligen hoppas att det fortsätter åt rätt håll nu.....
För Liverpool gick det inget bra idag heller, får hoppas på lottot då kanske.....
 
De frusna stackarna behövde lite "tlc" i form av brödbitar (grannarna får säga vad dom vill...)
 
En annan (nästan) granne hade tänt en brasa, då jag var ute på promenad.....
 
Sådär, då var far och jag redo för en ny teknikutmaning......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0