Kallt, kallt, kallt ....... men fredag!

Men idag var det "bara" -17 grader på termometern, så det går åt rätt håll i alla fall kanske man kan säga om man ska försöka vara positiv. Om jag fortsätter på det temat så skiner solen även idag, inte från en klarblå himmel men dock och det är rimfrost på träden.
Kontorshunden känner kanske också på sig att det är sista dagen denna veckan, för hon kom glatt till dörren för att hälsa imorse då jag klev in. Normalt brukar hon ligga kvar på sin kudde, höja på ett ögonbryn och vifta lite med svansen på sin höjd. Det vankas ingen godbit förrän jag tar kaffetår nummer två på da'n, så ingen idé att gå till köket när jag kommer, har hon lärt sig.
Lunchlådan idag består av vita bönor, ägg och bacon. Ingen festmat direkt, men fullt godkänt om man är hungrig. Bara att invänta plinget, så är det serverat.
Maken åkte in till sta'n idag för att hämta sin/vår leasingbil, som äntligen anlänt. Får väl bekanta mig med den nya familjemedlemmen imorron kanske, för det är meningen att jag ska ha den till och från jobbet nu.
På hemväg åkte jag via fiskaffären och strax blir det räkbakelser och färska räkor, till den "champagne" som följde med nya bilen som ett tack för affären......
(Till lördagslunch serveras rödspätta, för jag kunde inte låta bli att köpa även det.)
Därefter tevefåtöljen och kvällens tablå, mestadels SVT 1, men startar allt på 8:an med att leta hus i England.
Imorron ska jag se om det finns knappar att shoppa till stick-projektet, hos sybehörsbordet på loppisen här i Fagersanna.......
 
Ja det är fint med rimfrost i träden, därborta på andra sida Fågelviksleden.
 
Välkommen till Fagersanna.....
 
....då tar vi inflyttningsfest......alkoholfri sådan såklart.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0