Nära.....

....skjuter ingen hare, förlust med ett ynka udda-mål i handbollen mot Tyskland. Och nu skulle det bli ännu mera snö, sa dom igår på teve. Ska jag våga titta ut?
Jag bara nyser och nyser hela tiden, såpass mycket tydligen att jag har fått träningsvärk i "magmusklerna" (dom som jag egentligen inte har....)
Det hade inte snöat här inatt, alltid något att glädja sig åt. Ska ringa jobbet också för att tala om hur det blir med arbete resten av veckan. Jag skulle varit ledig imorron egentligen, var det bestämt. Men planerna för dagen får ställas in, då jag inte vill sprida baciller. Så får bli en sjukdag till istället med förhoppning om att det funkar att gå till jobbet på torsdag igen. Jag var välkommen tillbaka ........sa chefen.
Medan jag fortsätter att nysa mig igenom dagen, går det ju att sortera lite papper. Det är den tiden nu att allting ska in igen för ett nytt år (om man är god man). Inte bara den årliga redovisningen, utan också inkomstförfrågan från kommunen och månatlig assistanskontrollblankett. 
Gör väl inget att det blir lite basillusker på dessa tänker jag. Sen fick jag klart en "prototypponcho/sjal", som också gick ner i det icke avsända produktprovarpaketet. Så i slutet av veckan får Ia hämta aviserat brev kanske.....
Maken tog en kvällspromenad, medan jag satte på lite kaffe. Ska strax göra mig en kvällsmacka, hittade en hembakad brödkaka i frysen. 
Sen blir det dumburk igen och en nystartad poncho/sjal, denna gång lite större......
Ja man har inte roligare än man gör sig.
 
Vad är det för grävarbeten nere i Strandstaden måntro?
 
......."ingenting" undgår mitt vakande öga häruppe på höjden.
 
Här är ponchoprototypen.......(två gröna och en vit färg)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0