....och så kom febern.

Det gick ju vägen, efter sju sorger och åtta bedrövelser med en gigantisk ledning i halvtid, men katastrofalt dåligt spel i andra. Slutligen kunde handbolls-herrarna ta segern som krävdes för att gå till nästa omgång.
Kul sålänge det varar, vi får se hur långt det räcker......
Sen när det var dags att krypa ner i sängen, frös jag som en hund och flera filtar fick göra tjänst. Vaknade mitt i natten, upp och ta tablett samt näsdroppar då blev det lite bättre och alla filtar "fick vila" också.
Har sovit från och till ända fram till halv tolv och känner mig inte direkt uppkäftig, men väldigt nysbenägen. Får bli sjukskrivning imorron, lika bra att maila chefen direkt.
Solen skiner inbjudande och termometern visar knappt -7, så det hade varit idealiskt att gå ut. Men det får bli en annan gång.
Ska trösta mig en stund med fotboll klockan tre och hoppas på att bekanta påplats på Anfield (bördiga från Fagersanna) hejar fram till seger. Är jag avis eller är jag avis........
Ska paketera "provkollektionen" för transport till huvudstaden och skicka morfar till brevlådan (om det går i).
Vi får se om Inga orkar att laga middag för hon är också lite klen idag, annars delegeras även det till pensionären.
Går väl bra egentligen, bara det att han är så snål med grönsakerna.......
Kanske finns nå't på teve som man kan glo på och sticka lite. Bättre att sitta i upprätt ställning en stund, blir extra täppt och jobbigt att ligga hela tiden.
 
Middagen är serverad......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0