Plusgraders-söndag......

.....men bara precis över strecket. Det kändes att snön var "kramvänlig" då jag borstade av trappan för att lägga ut lite bröd till fåglarna. Enligt min mening går det åt rätt håll, men jag vet och förstår att det finns många andra som tyckte gårdagens -5 grader var mera idealiskt.
Har dock minst en själsfrände i väderleks-tyckandet, det vet jag säkert.
Var efter frukosten nere vid återvinningen och gjorde mig av med glasburkar, plastkartonger och en full bärkasse med tidningar. Maken skottade igen, men nu var det lite pyssel att ta sig upp för garage-nedfarten med bilen, då snön packats ihop och bildat "kana". Det gick iallafall med lite extra fart och efter återvinningen blev det en påhälsning hos loppisen, med en ny kasse kläder. Träffade förutom bordskollegor även en kompis och det blev en fika med lite prat.
Strax har Inga färdigt middagen och sen ska jag ta en stavpromenad med halvtid hos en annan kompis, på en kaffe helt säkert. Det var ett tag sen......
Därefter finns det förmodligen inte så mycket mer tid, än att det precis räcker till att sätta alarmet och förbereda matlådan till morgondagens arbete.
"Så ska det låta" börjar visst också igen, alltid sevärt......och nya projektet fortskrider.
 
Ytterligare ett "snötakshörn" mot grannen, samt därnere hamninloppet till Strandstaden.
 
......och dagens utsikt över "fågelrestaurangen" med sjön.
 
Ett av tomtarnas "för"möten, innan intåget i garderoben. I bakgrunden en fin julgrupp maken fått från Värmland, vars tulpaner precis slagit ut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0