Trettondagsafton......

.....började med att jag vaknade till nya alarmet, men kände mig hyfsat utsövd. Ryggsträckningen gör sig som mest påmind morrontid, men jag lever på hoppet att det snart ska bli helt bra igen.
Klar för avfärd till jobbet, hörde jag hur grannen var ute och skottade! Ajdå tänkte jag, är det så illa, men det var bara någon centimeter puder och ingen is på bilrutorna. Skönt!
Grannen (grannarna) på båda sidor, är väldigt energiska med snöskottningen, medan vi i mittenhuset har en mera "laid back" attityd till detta vita elände. Går det att bara köra till, så kör vi på det.....
Visst är det vackert med snölandskap i solsken, men föredrar ändå för egen del plusgrader och fritt från denna nederbörd.
Lunchen idag var ingen höjdare, Inga hade skickat med en färdig(fryst) fiskgratäng. Men nu får hon allt skärpa sig och laga något riktigt gott som kompensation imorron.
Har suttit hela dagen och tittat på solen, men strax innan jag slutade hann den ju bli trött igen, men får kanske beväpna mig med stavarna och ta en liten sväng i alla fall.
Var och köpte tevetidning på ICA och då slank det med lite revben och kycklingklubbor tillsammans med en baguette. Det har vi ätit till kvällsmat och nu är det handbollsmatch på burken, så ingen promenad idag. Det är dessutom - 9C, så det får bli en förmiddagsrunda imorron istället, i dagsljus. 
Sen ska jag se vad kungafamiljen har haft för sig under förra året (som en "sann" rojalist), efter husletandet på landet i England. Förhoppnings håller jag mig vaken en stund till......
 
Min utsikt idag....just här en gammal "kollegebil" som passerar.......
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0