"Uppe med tuppen".....

...... eller kanske till och med lite före. Inte för att jag gick upp tidigare idag än andra arbetsdagar, men hade ett ärende att utföra innan jobbet.
Maken hade paketerat, registrerat och betalat ett paket med barnbarnens kvarglömda träningskläder som  var tvunget att komma iväg idag. Detta för att de behöver dem i veckan som kommer. Så det var bara att ta vägen om Pressbyrån för avlämning och den personalen slog nog tuppen med hästlängder, då de enligt hemsidan öppnade redan klockan sex.
Nåväl efter uträttat ärende, mot jobbet och "första parkett" på föreställningen Snöfall. En maraton"pjäs" som pågått i åtta timmar med fortsättning följer.......?
Även idag är det många som har ringt för att "höra hur det går för sopbilen", eller kanske inte riktigt så. Utan mer i linje med vad den skulle kunna ha för godtagbar anledning till att inte ha varit hos just dom.....än.
Framställan görs på mer eller mindre trevliga sätt, där dock de trevliga överväger, faktiskt.
Det är så mycket lättare att hantera problem om man håller en normal samtalston om saken. Men man får försöka ha överseende med dem som inte är utrustade med den förmågan, trots att det medför en viss påfrestning i arbetsmiljön.
Trots allt så är det i alla fall fredag, vilket hamnar högt på pluskontot. Så också när arbetskamrater skottar runt bilen, innan hemfärd. Stooooor stjärna i boken.....Synd att inte chefen införskaffade en borste också.......
Lite proviant i snöyran på hemväg blev det och strax ska vi äta "fredagsmys".....sen blir det tevefåtölj-häng med nytt experimentprojekt.
...och ingen tid att passa imorron.....YESSSSSS!
 
Ja tog mig ju hit iallafall.
 
"Fredagsmys" (fiskaffären var ju stängd) fick bli kycklingkebab med tillbehör och glassdrink (på gamla bananer och citronglass) till efterrätt.
 
Kontorshunden väntar.......
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0