Ut med julen......

....på kontoret idag. Det har jag hunnit med, emellan samtalen. Nu står de "inlånade" dekorationer och väntar på hemtransport till garderoben i vårt konferensrum. Resterande som tillhör företaget har fått ett eget skåp i köket till nästa år.
Kan väl göra en inventering hemma och se om det är några prydnadsföremål och dukar som behöver komma ut och lufta sig lite. Då kan de få göra tjänst här på kontoret ett tag så det inte blir alldeles förfärligt tomt och öde efter julens föremål.
Nu till lunchen har jag avnjutit en kabanoss med pulvermos, det var det enda som Inga mäktade med igår kväll vid elvatiden....plus.
Antar att det är vanliga öppettider på second hand nu också, startar säkert idag efter jul-uppehållet.
Då har man något att se fram emot innan hemresa, men nu åter till arbetet ett tag.
Hittade några småsaker som säkert passar till att "piffa upp ett kalt kontorslandskap" med, för en tid.
Väl hemma fick Inga skärpa till sig och det puttrar faktiskt en potatis- och grönsakssoppa i skinkspadet (som har fått vänta i frysen på just detta möte). Nu får vi se om det smakar lika gott som det luktar, men dröjer minst en timma till innan vi får veta........
Leta hus på landet i England ska snart göras, sen blir det Ullared-premiär för säsongen (så dåligt att det ibland är bra) och så ska jag somna till "Sweet home Alabama".....kan bli en lagom agenda för återstoden av dagen (för övrigt titeln på en annan riktigt bra film).
 
Det doftar gott och puttrar hemtrevligt, tycker iallafall jag......
 
Ett litet "tjuv-skik ner i projektkassen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0