Torsdag.....

.....är en helt ok dag, då nästa som kommer alltid blir fredag. Vädret är också bara bra, soligt med lagom värme. Verkar som om det har regnat en hel del under natten för det ligger fortfarande kvar pölar här och var. Om det har förekommit någon åska det vet jag däremot inte, eftersom jag sovit ganska gott.
Vilket dessutom var fallet då jag satte mig i teve-fåtöljen vid halv sex. Maken tog en promenad strax efter sex och jag vaknade av att han kom tillbaka....vid åtta.
Men behövde förmodligen den sömnen, då det sällan blir mer än 6-7 timmar per natt i veckorna.   
Idag hade jag med potatis, så det blev ytterligare en kalopsmiddag eftersom det inte var så gott att bara äta morötter med kött. Sparade därför lite igår.......
Som "efterrätt" fick det bli en Risifrutti och visst blev jag mätt. Nu återstår bara någon timma av denna arbetsdag, som har varit lugn (så långt).......
På hemvägen glömde jag återigen av att second hand var öppet, men hade ärende in i gallerian istället för att "bunkra" lite hälsokost och det mina vänner är inte gratis. Bara att hoppas dom gör den nytta som sägs. (Nyponkapslar och D-vitaminer) 
Sprang på flera bekanta och bytte några ord, samt handlade en färsk baguette på ICA och lite prylar till när jag ändå bemödat mig med att gå in där.
Maken hade på order "gjort nå't av köttfärsen", men det smakar inget sa han.......
Har iallafall tagit för mig av röran och gjort matlåda, samt "kryddat" med lite soya och sen finns det ketchup på jobbet om det skulle behövas. Illa smakade det i alla händelser inte.
Känner mig inte lika trött som igår, men sätter jag mig tillrätta i teve-fåtöljen vet man aldrig........
Med eller utan stickning.......har ingen betydelse.
 
Vad ska det bli? Ja det visar sig........
 
Är det nå'n som ser mig?
 
Såhär ser jag ut.......
 
Försvinnande god med Skagenröra på till en ny Mer-smak........
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0