Ändrade planer.......

.....flera gånger för fredagen blev .......och blir det.
Det möte jag skulle på under förmiddagen i Hjo, (som jag fått ledigt för) meddelades helt sonika att det var inställt under gårdagskvällen. Nytt mötesdatum skulle ringas om senare (har vi ju sett hur det var med den saken, sedan februari) men vi får bida tiden ett tag då i alla fall.
Så kunde jag istället jobba som vanligt och spara ledighetstimmarna till ett senare tillfälle. Kanske kan se om det med detta korta varsel möjligen kan gå, att gå en timma tidigare (istället)....vi får se.
Sen var det syster och hennes länsdans, som jag brukar följa med på, den kolliderar med Uppåner-evenemanget här hemma och musik jag ville gå och lyssna på. Så igår kväll bestämde maken och jag att när han kom hem från borta-matchen i fotboll, skulle vi ta oss in till Tibro.
Men.....
Ändrade planer igen, då hans syster (och svågern) hört av sig. De befinner sig i våra trakter och ville komma över ikväll, så nu är planen grillkväll istället och strax ska jag skicka Inga till ICA, (medan jag äter lunch) för att bunkra upp lite gott att slänga på grillen.
Maken får snygga till hemmave´, fixa grillkol, hemgjord(lokalbutikens) glass och städa grillen. 
Kunde gå en timma tidigare från jobbet, så nu "vilar jag mig" innan gästerna kommer.
  
 
Nä, såååå långväga ifrån är inte gästerna, .....bara från ostkusten här i Sverige.
 
Ja alltid nå't ska vi väl kunna slänga ihop. Maken övade ju förra sommaren, så går nog bra.....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0