Barn- och barnbarnshäng......

....är det som gäller idag. Under natten passerade ett regnväder och det var t.o.m. strömlöst en stund, men hörde ingen åska. Frukost i arla morgonstund på nyavtorkade uteplatsmöbler vid poolen, klockan var inte mer än åtta lite drygt.
Vi mötte upp vid färjan (alldeles utanför vårt hotell) igår kväll och följde med till Snäck där de ska bo en vecka. Där i huset (byggt i etage mot kalkklipporna) var det väldigt svalt och skönt inne i "loftgången". Här stannar jag och ställer upp en säng för natten sa jag på skoj (men det var så svalt och skönt där mot klippan).
Satt istället i en IKEA-"gungstol" med "Ibbe" i knä't en lång stund innan han förstod att det inte blev nå't av, att suga på sina fingrar. Så han fick återbördas till mamma. Storasyster Ia ville inte gå och lägga sig och hon vann över pappa. Så de kom ut från sängen igen och fikade banankaka tillsammans med oss.
Sen tog maken en promenad utmed havet "hem" till hotellet, medan jag åkte till affären för att köpa solhatt till lilla storasyster och en kvällsmacka var till oss. 
Efter frukosten via affären för inköp av blåbärs-tårta, för "pappa Blåbär" har precis fyllt år så vi skulle fira lite. Stora delar av dagen har jag suttit och gungat "Ibbe" liggande i knät, men också "sällskapssovit" i fåtöljen med storasyster i soffan medan några var på taket och badade och resterande i affären och handlade mat.
Häng hela dagen alltså, med sill, jordgubbar, tårta och korv nu till kvällsmat.
Imorron är det upp i ottan igen och åka båt, tillbaka till fastlandet.
 
Här kommer ett skepp som är lastat......
 
...och här ska dom bo en vecka.
 
Utsikt från sängen i morse....
 
Nu har vi handlat....
 
....gott med fika.
 
....instämmer!
 
Klappa brorsan lite.....
 
Utsikt över havet.
 
Ja tack!
 
....och till sist "badmästarna".
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0