Bättre sent än aldrig......

......får man väl försvara sig med, då det först idag blev av att ta itu med och bekanta sig med "fönsterputsen" som vi fick i julklapp. Jodå, det är nog "bra skit". Efter att ha laddat apparaten och slutligen fått ihop alla delar, blev det testkörning på två av vardagsrumsfönstrena och det vart väl godkänt för att vara premiär-körning.
Nu får maken (som för övrigt var med på "övningskörningen") ta över och fixa något eller några fönster varje dag framöver tills de tar slut.....
Innan jag kom såpass långt in på dagen, bjöd Inga in till frukostbordet. Man måste grunda ordentligt om det ska städas. Har motionerat dammsugaren ute i glashuset också, medan fru And låg i gräset och tittade på.
Altanen städade maken av, efter hennes visitkort från gårdagen. Men snabbt var hon där och "bättrade på" den rena ytan, så även jag fick nyttja trädgårdsslangen, efter att ha bytt "blöja" på dammsugaren.
Till middag har vi ätit marinerade ugnsgrillade kycklingfiléer och nu finns det gott om rester till åtminstone två matlådor att starta veckan med.
Maken drog på bortamatch med U-laget, kaffebryggaren ropar: "Färdig"! och jag är nog mogen för tevefåtöljen en stund med en kopp i handen.
Sen är det bara att se fram emot måndag och en hel "orörd" arbetsvecka. Nja där ljög jag allt lite, eftersom det är ledigt på midsommarafton/fredag. Inte illa, sen har jag sommarens enda, (än sålänge) inplanerade semesterdag på måndag, att toppa helgen med........
Sonen har dock hela veckan ledigt och pensionären.....ska vi inte prata om.
 
Inga bjöd till bords.......
 
På spaning i tallen, efter brödbitar får man förmoda......
 
Juste......har Ni städat toaletten, då ska jag passa gå....
 
Jodå, det stämmer som bonusdottern sa: Är bra grejer......God Jul!
 
Nej trädgården är inte direkt välansad, men det finns en och annan trevlig vrå mycket tack vare det!
 
En gul vallmo som självsått sig där vid gräslöken, får besök av en humla.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0