Intervju och flera födelsedagar .........

......är det idag. Minst tre av mina bekanta fyller år och alla har fått gratulationer via Facebook tidigt i morse.
Två av dom ska jag fira lite mer längre fram i veckan, när tillfälle ges.....
Välkomstkommitté på jobbet var idag en strandskata, som gick och plockade på gräsmattan. Undrar om hen hittade något "smaskens".
Det var "telefonterror" direkt idag och då är det väl också typiskt att både datasystem och IP-telefoni tog frukostpaus. Visserligen bara ca 5-10 minuter men tillräckligt för att det skulle vara mycket störande, i en redan kaosartad start på arbetsdagen.
Två väldigt otrevliga samtal hann jag dock få innan telefonen tog "ledigt", kanske var just därför som den lade ner för att slippa höra fler svordomar på en stund.
Ett litet tips till presumtiva missnöjda kunder som ska ringa nån Kundtjänst nånstans: Man kommer mycket längre med en trevlig ton, hur irriterad man än må vara. Svordomar och råskällande förbättrar inte chanserna att få sitt ärende hanterat "med förtur", snarare tvärtom.
Visst vi behandlar alla klagomål och synpunkter på ett korrekt sätt, men "to go the extra mile" för någon som är otrevlig.....glöm det.
Nu blir det restlåda till lunch och efter avslutad dag ska jag på intervju, angående mitt deltagande i det ideella projektet "Kulturvän".
Ja vi får väl se vad de kommer fram till angående projektet, vilka slutsatser de drar och hur det arbetas vidare. För det finns potencial och flera infallsvinklar att prova när det gäller integrering/kulturutbyte och att skapa nya vänner över nationalitetsgränserna. Vad mig/oss anbelangar så har det hittills fungerat bra......
Maken hade "övergivit" huset då jag kom hem, bara en lapp att han var ute på golfrunda med grabbarna (modell mini-golf pratar vi då). Inga har gjort köttfärssås och några biffar, så då får väl jag "bre' mina smörgåser själver" till imorron dådå.
Och ikväll spelar visst England igen i EM.....
 
Gomorron.....
 
"Fruktstund" vankas lite längre fram på dagen......
 
Nästan vid postlådorna, i en än mer vildvuxen grannträdgård (än vår).
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0