Vad har denna....

....tisdag att bjuda på då tro?
Maken kravlade ur sängen innan jag åkte till jobbet, vilket inte hör till vanligheterna. Han upplyste mig om att det visst var fotboll idag igen och då menade han givetvis Fagersanna IF.
Naturligtvis vet jag att det är fotboll, ikväll spelar Spanien match i EM och dom är alltid värda att titta på. Att sen lokalfotbollen fortsätter i sina serier (trots elit-utbudet) har jag mindre kontroll på, men där är maken ovanligt väl uppdaterad istället. I alla fall om det gäller Fagersannas matcher. 
Vad har annars passerat på jobbet idag då? Ja lite av varje av de dagliga rutinerna, utan någon större utskällning (före lunch i alla fall). Lite förberedande både personalplanering för slutet av veckan och  "personalvård"  förankrad på huvudkontoret (chefen är ju på semester) är fixad. 
Ett paket från inropade auktioner (två servisdelar) finns att hämta på Pressbyrån nu på rasten. Ska bli spännande att få lite mer "Country Cottage"-porslin. I min värld kan man inte få för mycket av just den serien.
Men ett litet dilemma uppstår ju varje gång man utökar "befolkningen" i köksskåpen: Vad ska man kunna avstå ifrån istället, för att bereda plats åt favorit-favoriten? Kanske kan tränga ihop det lite till, i väntan på mognaden av dessa svåra beslut....... om avyttring.
Ska inte bara titta till second hand på hemvägen, utan stanna på en kopp kaffe hos kompisen också. Det är en hel månad sen vi sågs sist, usch vad tiden går fort.
.....och så kom det en massa regn också, vem har beställt det?
Var visst bara en skur och övergående. Har varit och fikat hos kompisen och tjatat nån timma, innan jag nu återvänt till det tomma hemmet. En inköpt paj blev kvällsmat och solen skiner igen.......
Inga fynd från second hand att rapportera.
Färdig för tevehäng och väntan på Spanien-matchen, visst spelar Tyskland just nu, men undviker gärna att se det laget, då min absoluta icke-favorit Schweinsteiger, kan vara med och spela.
 
"Järnvägs"-undergångens vackra blomarrangemang är på plats sen någon vecka tillbaka....
 
....och här är mina nya porslins-"vänner".
 
Slutligen kvällsmaten..... 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0