Apropå projekt.......

......så har jag startat kjol-"pimpningen", syr för hand fast en svart spets och har kommit halvvägs. Sen finns det ju ytterligare en nystartad tröja, (avsedd för mig) men tvivlet på att den kommer att bli bra har redan börjat gro. Får väl använda den som: -Har inget annat på gång, stickar några varv här igen då.....så får vi se vad det blir av det projektet, nå'n gång i framtiden.
Skulle behöva något kul, (inte för stort) men lider av idétorka över vad jag ska fantisera ihop.
Nåväl solen skiner .....lite grann i alla fall, nån gång ibland..... idag.
Dags för den "dagliga" ärenderundan på lunchen, innan maten "serveras". Kontorshunden fick också vänta på "maten" och om det var "worth waiting for" kan man aldrig riktigt veta. Idag blev det bara en knapp matsked köttfärssås med en liten bit potatis. Dock ligger hon troget på tröskeln och väntar hur lite det än blir, om så bara för att få slicka rent en tom matlåda. Är nog mer momentet att hon får något, än mängden som lockar.
Regn på vägen hem, men nu skiner solen, klockan är sex och tvättkorgen med rena kläder "is no more". Så är också nästan fallet med påskdekorationerna. De har mellanlandat på köksbordet (så jag ser dom och inte glömmer av vart de ska.....)
Men nu vill jag inte ägna mer tid åt att röja, utan längtar efter en god kopp kaffe istället. 
Vad mer därtill, får vi se. Ingen lust att göra matlåda infinner sig heller, så det skiter jag i. Har lite "nödproviant" i gourmetförpackning i jobbfrysen. Sen kanske det är dags för en thai-take-away imorron eftermiddag.
För att fira in fredag.......får konsultera maken i frågan.
 
Kan bjuda på gårdagens solnedgång.......
 
....annars ser det mörkt ut, (inte bara för järnvägen, som saknar spår vid "övergången").
 
Från alla håll och kanter......
 
....väller tunga moln in över oss.
 
Men nu börjar det rätta till sig........
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0