Da'n före da'n, före da'n........

....för barnbarns-ankomst till påsk. Bäst jag vilar upp mig (hahahaaa). Och hur gör man det bättre, än med en visit till second hand innan hemfärd. Kanske finns nå't alldeles extra roligt idag, vem vet? Svar: Bara den som åker dit och kollar!
Ska dock ut och fara på lunchen nu, innan jag får mat. Leverera lite grejer till Hörnebo och börja bunkra upp livsmedel inför "invasionen".  Kanske kör ett litet bullbak vid hemkomsten, om inte den inbillade energin börjar sina......
Vilket i och för sig inte skulle vara så konstigt, då man kan bli väääldigt trött över vad som händer i vår värld, nu senast i Bryssel. Att det ska vara så fullständigt omöjligt, att hålla fred människor emellan.
Lunchtimmen försvann i ett nafs, först levererade jag bl.a. "fuskvantarna special" som verkade falla i smaken. Sen en snabb rundvandring på Netto, med en välfylld kundvagn som följd. Hela framsätet i bilen är fullt.
"Bara" eftermiddagspasset kvar nu då.......
Hittade några prylar idag, bland annat sex stycken "sneda" glas som jag gått förbi de senaste tre besöken. Men nu gick det inte längre, det var meningen att de skulle hem till Bergs. En sopbil måste man ju också ha, då man är i branschen, eller hur?
Sprang på nästan hela kulturvänsfamiljen, som också var där för shopping. Tackade nej till en kopp kaffe hos dom, för bilen var ju full av mat. 
Och joråsåatt........ Inga och jag har nästan förtagit oss i köket, men nu är en plåt bullar klara, en i ugnen och en med fullkornsfrallor står på tur.
Sen blir det väl att uppdatera sig på eländet ute i världen.........
 
Medan solen slutar för idag......
 
.....och änderna förbereder sig för natten, nere i sjön vid hamninloppet.
 
Förevisar jag dagens fynd.......
 
......och bakar.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0