Given rubrik: Vann rätt låt?

Och på den frågan finns hur många svar som helst. Mitt svar får väl bli att den var lite annorlunda och inte helt urusel, så ska bli kul att se hur den klarar sig i större sammanhang. Kan vara befriande att det inte alltid är påmpa, ståt och påkostad teknik som bär mediokra melodier. Bättre då med något avskalat som klarar sig själv, så att säga om någon hänger med i resonemanget. 
Måste ha "festat" ganska hårt igår, då jag vaknade av maken som talade om att klockan var för mycket. Bara att han är ur sängen före mig är ju numera en smärre sensation, typ.
Hög tid då att få frukosten undanstökad "på övertid" och koka ny "hutt"blandning på ingefära, samt motionera citruspressen. Den tränas mycket mer frekvent än jag nånsin kommer att göra, mest varje dag faktiskt.
Någon Lotto-vinst hade inte vägarna förbi alls, inte ens en tjuga. Bara att med den magra vinsten av 21 riksdaler (från förra veckan) förnya symötets chanser i ytterligare tio veckor och fylla på från "depån".
Sen får väl Inga ta tag i middagen och morgondagens matlåda, så hon hinner det innan matchstart från Anfield, denna gång mot Chelsea. 
Min tröja (under tillverkning) går mot sitt slut, bara lite kvar att sy ihop innan skarpt läge för provning. Bild kommer förmodligen imorron, oavsett om intresse för det finns eller ej. (hahaha.....)
Sen är det dags att ta sig an måndag igen, med vidhängande bestämt gymbesök. Kan undra vad tekniken på jobbet ska överraska mig med då förresten? Sticker väl ut hakan och säger: "Bring it on"......... bara!
Dags för match.........senare blir det "Springflod".
 
Ny kanna "shots" (ingefära, citron och honung) för nästa vecka att starta morgonen med.....
 
....och maken väljer hellre toscansk soppa i paket, så jag får två dagars matlådor klara. ( ....and "I'm not sorry!")
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0