Lördagsnöje......

.....att vakna vid femtiden med migrän. Dels alldeles för tidigt då man inte behöver gå upp och sen huvudvärk vilket aldrig någonsin är ett välkommet tillstånd. Fick pallra mig upp, hittade några alvedon och kröp tillbaka i säng.
Nu vid nio är det bättre, men inte bra om vi säger så men solen skiner iallafall.
Var väl det ynka glaset vitt vin som smakade så bra igår, som triggade igång huv'et (på fel sätt) under natten för kaffe drack jag. Det minns jag bestämt.
Vi får se nu om det ändrar min plan, eller om jag genomför en Hjo-resa iallafall. Ska fixa lite frukost och testa läget med först.
Det funkade och jag kom iväg som planerat, om än kanske en timma senare än tänkt. Hittade inte direkt något idag hos second hand-ställena, gjorde bara av med femton riksdaler.
Men på min väg tittade jag in till Fisk-affären i Tibro och köpte tre räkbakelser att ta med till tänkt fika hos syster. Sen blev det räkröra och rödtungafiléer också.......
Bakelserna smakade bra till kaffet och sen en tur till Netto, innan jag lämnade "staden vid Vättern", för påfyllning av annat ätbart. Hemma hade maken (efter order) bakat varsin potatis i ugnen som var klar lagom till min hemkomst, med räkröran. Smakade bra som lunchmat. På det var det hans tur att dra iväg på aktivitet: FagersannaIF spelade fotboll i Tibro. Själv har jag plockat runt  en del härhemma, övertalat tvättmaskinen att ta några varv och till OS-kvalmatchen (damhandboll) mot Polen, stickat färdigt en liten poncho, som förhoppningsvis är mera lagom till Ia. Det får vi se när de kommer på torsdag. Svenska damerna är klara för OS-spel i sommar! Yes!
Liverpool spelar imorron nere i Southampton, så då är det väl bara att börja fixa fisken till middag då, då.......
Sen fick det bli Mord i Midsomer.......
 
Påskdekorationer i Hjo......
 
"Help for Hjo" second hand.......
 
....och i närheten ett vackert gammalt träd.
 
Dagens lunch.....
 
......eftermiddagens färdigställda alster.......
 
.......och kvällens delikata fiskmiddag:rödtungafiléer med hemlagat mos.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0