Samma sak varje fredag.......

......vi ska äta thai-mat för tredje fredagskvällen i rad. Och lunch får bli en fryst version, en av dem som jag bunkrade upp med i jobbets frys, i början av veckan. Det var rea på gourmet-maten och då passade jag på.
Liverpool åkte till grannstaden Manchester, spelade oavgjort mot "ärkerivalen" United och nu är de vidare till kvartsfinal i Europa League. Vilka de får möta i nästa omgång bestäms "as we speak", nu klockan 13.00 skulle det vara ny lottning.
Får väl kolla runt lite efter att jag har intagit min utsökta lunch, om en stund.
Annars har det varit hyfsat lugnt på förmiddagen, bara en propp som gick så jag fick tillkalla fastighetsskötaren och sen har internet-leverantören varit här och fixat så att "dosan" nu sitter fast på väggen och inte trillar ner om man andas på den. Han förorsakade då ett mindre avbrott med omvärlden. Varade väl inte mer än 5-10 minuter, men det är alltid "spännande" (not at all) att se om alla delar kommer igång igen. Så var fallet denna gång......
Några timmar kvar att arbeta, innan den beställda thaimaten ska hämtas, ätas och njutas. Sen väntar i rask följd OS-kval i handboll (damer) från Ryssland, mot Mexico stod det. Därefter tar "Let's dance" vid och fredagskvällen kommer inte att kännas direkt lång, är en gissning.
Morgondagen får vi se vad jag ägnar mig åt, kanske en tur till Hjo och hälsar på syster, samt besöker second hand-etablissemangen där.
Thai-maten var som vanligt god, så också glaset med vin därtill. Nu är jag redo för handboll.......på teven!
 
Garnet vilar lite i sina påsar, efter den hårda transporten hem i en tvättkorg.
 
I väntan på hämtmaten.....plockade jag fram kameran....
 
....och därutanför står transportmedlet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0