Slut på ensamheten......och ilska!

....på jobbet. Både chefen och kontorshunden är åter efter sina semesterutflykter (med alla armar och ben i behåll).
Och hunden var snabb med att komma in i rutinerna, så snart jag närmade mig köket, satt hon redan i dörröppningen. Det blev en smörgåsbit med sylta på till frukost och nu efter lunchen några smulor köttfärs med pulvermos.
Igår kväll fick jag ett samtal från systers assistent som gjorde mig fly förbannad. De hade varit på banken för att uträtta ärende och blev nekade att göra så, trots fullgod legitimation. Det dubbelt tragiska i detta är att det inte är första gången det sker. För några år sedan var hon ute för samma sak. Den gången ringde jag ansvarig chef och krävde en ursäkt och att sådant inte skulle upprepas. Nu är vi där igen. Bara för att man har en god man förordnad, betyder det inte att man är omyndigförklarad, det finns förresten inte över huvud taget längre. Ingen vuxen person är omyndig i dagens Sverige. Jag kommer att gå vidare med detta återigen, kräva kompensation och att banken utbildar sin personal i vad som gäller. Hur svårt kan det vara.
Framförallt hur känner sig en redan funktionshindrad, som även blir utsatt för diskriminering? och hur mår den arbetande assistenten som blir ifrågasatt och känner sig som en näst intill kriminell person.
Har nu framfört kritiken till chefsnivå på denna bank, fick gehör för problemet och ska få en återkoppling på måndag efter utredning av händelsen. Vi får se hur det går. Kanske behöver saken lyftas ännu högre inom vårt samhälle, för allmänna åtgärder. DO nästa??
Blev ju också "tvungen" att åka på garnshopping efter jobbet, så det har varit en tuff dag. Mycket att stå i, men till tröst kan sägas att chefen hade det än mera hektiskt första dagen efter ledighet. Så kontentan är som alltid: Det finns de som har det värre.....
Nu ska jag "gulla" lite med mitt nyinköpta garn, sen blir det till att leta reda på var man kan se Liverpools bortamatch mot Manchester United, om nån timma.
Just ja matlåda, om jag vill ha lunch imorron....men är nog hungrig då också, trots att det ÄR FREDAG!
 
Molnen hänger tunga över Billingen, ja det blev en tudelad garnrunda först åt ena hållet, sen åt andra......
 
Nu har jag anlänt till gårdsbutiken på landet........
 
.....och där bak träden skymtar den isbelagda sjön. Känner mig iakttagen.......
 
Sen genom "storskogen" och sommarstugeområdena igen påväg hem.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0