Det fanns inget......

....isterband "att steka på", maken hade satt i sig båda två till middag. Fick istället plocka fram lite fläsk och bruna bönor från frysen och steka på det istället. Går ju i och för sig lika bra som lunchlåda, så inga problem.
Såg inte så mycket av svenska träningslandskampen i fotboll, vilket visade sig inte vara nå'n förlust då man hörde eftersnacket. 0-0 säger ju en del om eventuellt underhållningsvärde.
Vaknade ganska tidigt till ett vackert väder utanför, lika bra att gå upp och maken hade också tagit ett liknande beslut.
Var därför lite extra tidig till jobbet, så nu kan jag sitta och titta på hur solen skiner utanför fönstret....hela dagen.
Men bättre det än att det spöregnar.
Nu har jag också äntligen masat mig ner och tagit sänkan, det var längesen sist (i alla fall mer än de två månader som det brukar vara emellan gångerna).
Tog dock en evinnerlig tid, så handla mat får jag göra på hemvägen......
Lite mat blev det och två vaser (på second hand) att ställa i mitt tomma, stoooora fönster på jobbet. Kostade mig en "förmögenhet" trettio kronor, hur ska det gå med ekonomin?
På altanen mäter termometern 48 grader, tror jag avstår från den värmen och stannar inne i knappt 26 istället.
Maken hade betat av den skriftliga arbetsordern under dagen och nu ska jag leta efter mormors virkade sängöverkast, om de finns kvar. Men kom nu plötsligt på att det var faktiskt en textilkonstnär som köpte dom på loppisen, för att återanvända till lampskärmar. Tänk vilket minne man har.......
Kanske finns något kvar i gömmorna, dottern var lite sugen nu när de skaffat fritidshus. Vi får se.......
 
Solens avskedsföreställning igår kväll, då den gick och la sig i skogen......
 
"Ibbe" gillar en svansballong som mormor virkat, här är beviset.
 
.....rusningstrafik, det var kööööö i Gärekorset vid femtiden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0