Det går inte så bra......

.....att reda av aprikoskräm med bikarbonat. Detta kan jag meddela efter att ha tagit fel burk i skafferiet igår då jag kokade just aprikoskräm. Kunde inte förstå varför det bara "exploderade" och pöste över, inte förrän jag smakade på det lilla som blev kvar i kastrullen, vilket var salt. Då förstod jag.
Bara att göra om och göra rätt, hade endast tagit några aprikoser, så det fanns kvar att starta på nytt med. Den här gången blev det som det skulle och spisen fick som bonus en rejäl rengöring, efter ovanstående olycka.
Sen gick det ju inte heller så bra för Liverpool, utan blev förlust i finalen till Sevilla som visst vann för tredje gången i rad. Orättvist, de kunde väl delat med sig dådå.....
Hittills väldigt lugnt på jobbet kan väl stickas ut hakan och sägas, så kanske det "kommer igång". En hund (kontorshundens vikarie) med matte har passerat på rastning förbi fönstret och trafiken flyter på utmed Fågelviksleden.
Ytterligare en "hundvikarie", denna gång med husse promenerade precis förbi fönstret också. 
Strax kålpuddingssås/soppa, för jag iddes inte fixa potatis till. En liten tripp till biblioteket åt maken, som lunchutflykt och ett äpple som efterrätt därpå.
Hemma blir det att så lite bönor och persilja i grönsakslandet, samt "kryddlådorna".
Alltmedan Inga steker på entrecoten som jag hittade till extrapris i affären och kokar broccoli till den för morrondagens matlåda.
Nu crashlandning i fåtöljen med stickningen......
 
Kaktusen är påväg att blomma....spännande.
 
Just nu är det fin utsikt från sovrumsfönstret.....
 
.....och här en bild på en Bing&Gröndahl-stavla för en femma.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0