Jaha.....

.....måndag morgon har anlänt, "upp och hoppa" för en ny arbetsvecka.  Allt går på rutin och tenderar att bli en aning slentrianmässigt. Men det är väl om man tillåter det att bli så, att fokusera på de rutiner man för tillfället befinner sig i. Det kan i och för sig vara helt ok så länge man ändå har lite "radar" på.
Vadan denna fundering nu då? Jo ibland blir man besviken.......
Behöver inte vara några stora dramatiska saker, kan räcka med små detaljer ibland som har ett upprepande mönster.
Solen skiner idag och jag har hört ryktas att den så ska göra några dagar framöver. Kan undra hur mycket sanning det är i dessa uppgifter. Det visar sig......
Blåser gör det också, men det är inte kallt, utan ljumma vindar.
Idag har vi besök ifrån huvudkontoret, då vi ska lära oss att rapportera våra jobbtider direkt i ett datasystem istället för på blankett. Det verkade inte direkt vara "rocket science", så jag tror att till och med den teknikfientligt inställda äldre tanten fattade och kunde acceptera det som helt ok.
Sonen skulle komma och byta tillbaka sin bil, men nu är det inte så mycket kvar av min arbetsdag......(då börjar hans..) I sista rykande sekund dök han upp, inte för min del (har en halvtimma kvar) men han kom nog lite försent idag.
Det var jobbigt med Summerburst i tre dagar sa han.
Inga får steka på lite isterband till lådan imorron och koka några potäter. Ska väl inte vara för ansträngande trots att värmen har anlänt, men det är ju utanför....
Kan undra när det kommer några kort på hela syskonskaran däruppe i huvudstaden, nu då?
 
"Mormorstårta" med till fika på jobbet idag.
 
En bekant vy, men inte hemifrån denna gång, utan sett genom kontorsfönstret imorse.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0