Kebabrulle och loppisfynd.....

Då jag var inne och handlade i lokalbutiken igår, sa handlaren att imorron bjuder vi på en ny sorts kycklingkebab-rulle. Därför beslutade vi oss idag för att ta en promenad till affären och testa. Till förrätt, (medan våra rullar gjordes iordning) fick vi smakprov på flera sorters glass.
Maken trodde att den eventuellt var lite för syarkt kryddad för mig, men det var ingen fara. Faran var väl istället att det var såpass gott att vi nog riskerar att köpa fler gånger.
Maken hade funderat på att ta en promenad, men ändrade sig och följde med in på loppisen på tillbakavägen istället.
Både han och jag hittade prylar att inhandla.
Sen har han klippt gräset, under ackompanjemang av två duellerande andpar, medan jag fortsatte på kycklingtemat till middag och nu väntar filéer med ris, grönsallad och currysås på att bli uppätna.
Sen kanske vi tar varsin glass på altanen till kaffet och vårsolen. 
Klockan är fyra och avspark i England. Vet ännu inte om det finns nån match värd att titta på, tror jag såg att Liverpool spelar först imorron. Får väl slå på burken och kolla.
Ute var det såpass varmt att min viscose-topp brände mot skinnet. Det har jag aldrig upplevt tidigare och bara knappa trettio grader i solen....märkligt.
Nåväl öppet ut, genom hela huset och en ny stickning nästan klar, då lockar det att sätta sig en stund och slutföra till förhoppningsvis en bra match (om än inte Liverpool dådå).
 
Fyra svanar gled runt på sjön i förmiddags......
 
Nej dagens ärende var inte glass, utan att smaka på deras nya kebabrulle.
 
Här görs dom iordning.....smakportionerna. Helt klart godkända....
 
Makens loppisfynd.....hos Hebbe.
 
Mitt fynd till kontoret.....
 
.....och nu blommar plommonträdet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0