Klämdag......

.....är det idag, en sån där mellandag där man tar sats inför nästa helg.
Skulle ju sett Liverpoolmatchen på streaming igår kväll var det tänkt, men se just den matchen fungerade inte.
Typiskt! men lyckades hitta "radioreferat" i alla fall, så jag kunde hänga med i den angenäma utvecklingen. Till slut vinst med 3-0 och nu är det final mot Sevilla som gäller den 18 maj i Basel, Schweiz.
Har avlägsna släktingar i USA där maken i familjen kommer från just Sevilla, undrar vilka dom håller på.....
Håller nu tummarna för att finalen går att se.....
I morse tittade sonen förbi min arbetsplats, då han varit och hämtat mosters nya dataprylar i Hjo (som han ska fixa iordning hemmave' innan han installerar hos henne).
Han ska återkomma under lunchen nu, med hämtmat från thai-en. Till sig alltså, för själv har jag ju Ingas gryta i matlådan om en stund.
Först ska jag dock göra en utflykt till torghandeln, för att förse mig med lite fräscha växter till trädgården. Säsongen för påskliljorna är sorgligen förbi vid det här laget, så krukor och blomlådor gapar tomma.
Det har varit ganska mycket att ta tag i, så klämdag det än är. Tyckte jag var helt återställd på röstfronten i morse, men efter en timma visade det sig vara "att ropa hej för tidigt".
Sonen återkom, så nu har vi dinerat ihop och han försåg dessutom en av mina chaufförskollegor med lite bra ha-tips inför hans nära förestående Las Vegas-resa.
Fick tag i en del växter att fördela "rättvist"  i de tomma "byttorna" då jag kommer hem. Får alldeles säkert plats en del till, men måste ju börja nånstans.
Kilade in på lokalbutiken också, för maken hade länsat glassförrådet (inte för det var så stort men....) sex kulor hemlagad glass för en femtiolapp, må det vara värt. Sen fick jag smaka på fyra nya sorter dessutom.....
Imorron var det visst också provpremiär för nån speciell kycklingkebab, så det kan man väl inte låta passera utan åtgärd...
Maken ute på promenad i sommarvärmen, jag har hällt upp ett glas kallt vitt och provar en ny sorts chips, inte illa. Tunna ranch och gräslök.....
Nu låta "maten tysta mun" resten av kvällen, hålla käft så mycket som möjligt iallafall.
 
"Bryggan" var ute på fisketur i gårdagskvällens skymning......
 
...och imorse vaknade jag till den här vyn, vid sextiden.
 
Därborta på torget "provianterade" jag lite blommor......
 
....innan jag fick en av dessa lådor till lunch.
 
Påfyllning i frysen....sålänge det nu varar.
 
Fredags-relax.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0