Maken har återvänt.....

......till hemmet, efter en hektisk vistelse uppe i huvudstaden verkade det. Ute och lunchat, fikat och dinerat med diverse damer och herrar berättade han. Detta förutom att ha tillbringat långa dagar i Kungliga Bibliotekets källare och varit på aktiviteter med barnbarnen, samt barnvakt vid födelsen av nästa.
Jag startade min dag med en bra frukost i lugn och ro, för att sedan bege mig till Grönsakshuset, Ö&B och Erikshjälpen innan det var dags att möta upp tåget. Och det var i tid, bara nån enstaka minut sent. Vi valde att ta middag på Thai house, när vi ändå körde förbi.......
Sen då vi anlände till hemmet, var det direkt till Fagervi som gällde för maken. Där spelar klassfotbollen idag och visst kunde jag ha följt med, men kände inte att vare sig energi eller intresse fanns på plats så stannade hemma.
Idag har det hittills lyckats vara uppehållsväder och äntligen gick det att klippa gräset. Långt som attan var det, men nu är det gjort ......"i mitt anletes svett".
Och med nypressad apelsinjuice i glaset, samt en skål bigarråer sitter jag nu här och ljuger lite. Ganska trött är jag också. Konstaterade förresten imorse vem det är som dricker all mjölk. Samma dag som maken blev avsläppt vid tåget (för 10 dagar sedan) köpte jag en 1,5 liter röd tetrapak med mjölk, datum gick ut för två dagar sen och fortfarande finns mer än en liter kvar i paketet. Gissa vem som kommer att få på sin lott att släpa hem denna vara hädanefter....
Ikväll är det Champions League-final Real Madrid - Atletico Madrid, det får väl tittas på (samt hållas på Atletico) och sen vad Mr. Selfridge hittar på innan det är dags för sängen. Ja för lotto-dragningen lär ju inte göra mig speciellt upprymd, eller?
 
Morfar skickade en bild på när Ia träffade sin lillebror för första gången......
 
Vid halv elva igår kväll, jag och "solen" gick till sängs samtidigt.
 
Frukost med bland annat en nypressad apelsin och gräslök från trädgården.
 
Anlänt till stationen.....renovering av Hotell Billingen i bakgrunden......
 
......och här kommer tåget, innehållande en styck make att hämta.
 
Levande blommor på bordet, i väntan på maten.
 
Han tog buffé......
 
...medan jag satsade på fläskfilé, åt ju thai igår kväll.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0