Shoppingdag två......

......har vi kommit en bit in på och rätt så "rediga" har vi varit. Många kassar i bilen äääär det. Ju längre vi gick inne i klädaffären Lager 157, ju mer hittade vi (surprise, surprise). Till och med en i vanliga fall något motvillig syster till att shoppa kläder, var nästan med på noterna.....
Nästa ställe var hon dock mera intresserad av, bokoutleten. Även jag hittade några förmodade bra presenter att inhandla. Därefter en snabbis till inredningsstället, men det gick rätt fort inga stora utgifter i den affären.
Jag slank ner i källaren och kollade en keramikutställning, som visade lokala förmågors alster. Många fina saker men ack så dyrt, för spontanhandlande. 
Nästa stopp blev en loppis, där handlade bara jag några småsaker och sen fortsatte vi mot något som hette "Pannkaksladan".
Det visade sig vara både pannkakor i alla dess former och ett mini-zoo. Här passade vi på att äta lunchbuffén och fortsatte sen hem för att "chilla" lite. Nu är vi på G igen och ska åka till Krapperup för att bese rhododendron och ta en eftermiddagsfika. Solen kommer och går lite hursomhelst, så vi hoppas att den håller sig framme en stund till.
Alltid skönt att kunna sitta ute och fika......
 
Va' var der för fel på frukosten syster? Ingenting....annat än en halvdålig fotograf som knäppte vid fel tillfälle.
 
En läcker "installation" nere i keramik-utställningslokalen.
 
Sören....eller Kennet? Ja det var frågan, för så hette de två grisarna som bodde i hagen.
 
Vi drar väl in och kollar läget!
 
.....och här en interörbild från en välbesökt inrättning.
 
Alldeles bredvid skymtade en äkta skånelänga.......
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0