Stockholm har fått en ny invånare......

.....en permanent sådan vid namn "Ibbe", han såg dagens ljus igår eftermiddag och har redan visats upp för "världen" via Facebook, MMS och Instagram. Redan "berömd" med andra ord!
Det betyder att den tillfällige stockholmsbon (sen en dryg vecka) snart återvänder till landet. Han hade enligt egen utsago inget problem med att natta nyblivna storasyster igår kväll. "Hon bara gick och la sig och sov som en stock". Om det var uppståndelse i huvudstaden med barnafödande, så var det "folkinvasion" här i Tibro vid motorstadion.
Enduro-världsmästare Anders Eriksson tog sig an en funderande Gunde Svan i enduro. Hur det gick får vi inte veta förrän programmet sänds i teve. Vet inte om dom som var där vet heller....
Hur som helst var det lika mycket folk vid crossbanan som vid en ordinarie tävling, då jag passerade förbi på min väg hem efter shoppingturen i Skövde. Testar förresten en av kjolarna idag redan och den får godkänt.
Sonen kommer förbi om en stund och byter sin(vår gamla) SAAB mot SEAT för lite billigare bensinkostnad till Summerburst i Göteborg.
Är det inbillning eller är det på väg att klarna upp, visserligen regnar det fortfarande men liiiiite ljusare är det allt, eller?
Ska nog passa på att ta med thai-mat hem och hälla upp ett glas bubbel från "bröllopsdagsflaskan" som bara står där i kylen och väntar på att bli nyttjad....igen.
"Kompletterande" rapporter från huvudstaden säger att "Ibbe" var 49 cm lång, vägde 2850 gram och såg dagens ljus 18.04 igår kväll.
Vid det här laget förmodligen förflyttad till hemmet, där han även får träffa storasyster och morfar.
Imorron kommer morfar hem till Fagersanna, privat-taxi är beställd till tåget i Skövde vid halv ett. Jag har precis pratat med honom och storasyster kom nyss ifrån dagis och har nu träffat lillebror för första gången. "Bara" jag och storebrorsorna kvar då.....
Mätt och belåten efter en halv portion kinamat från Katy Thai. Det var visst lite starkt känns det nu efteråt.....kanske därför cavan tog slut såpass fort också (haha)
Får se vad jag hittar på resten av kvällen. Freeeeedaaaaag! 
 
Får jag presentera "Ibbe" Furelid......
 
Skulle firat hans ankomst med avocado och räkröra, men då de "ätfärdiga" avocadona var brunmogna fick det bli ett alternativ.....
 
Fredagsmys från Kathy Thai..... hälften av portionen. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0